Serveras: Mån – fre kl 11.30 – 14.00.

PRIS: 105:-, inkl sallad, bröd, kaffe, vatten.

Måndag:
KB:s gulasch på högrev med potatispuré, smetana, och rostad paprika
Tisdag:
Slottsstek med gräddsås, picklad gurka, gelé och bakad morot
Onsdag:
Kyckling i röd curry och kokosmjölk med basmatiris och wokade grönsaker
Torsdag:
Raggmunkar med stekt fläsk, lingon och sockerärtor
Fredag:
Fläskschnitzel fylld med ost, skinka och dijonsenap serveras med rostad potatis, rödvinssky, haricot vert och bacon

Veckans sallad:
Sallad med mozzarella, lufttorkad skinka, cocktailtomat och basilika
Veckans soppa:
Tomat- & fisksoppa med potatis, rotfrukter, aioli och vitlöksbröd
Veckans fisk:
Senapsstekt strömming med potatispuré, sockerärtor, lingon, brynt smör och dill

Veckans kött 135:-
Entrecôte 56° med potatiskaka, chipotlemajonnäs, rödvinssky och dagens grönsak