Serveras: Mån – fre kl 11.30 – 14.00.

PRIS: 105:-, inkl sallad, bröd, kaffe, vatten.

Måndag:
Öländsk kyckling med brynt smör- och majsskum, potatiskaka, marinerade gulbetor och parmesansmulor
Tisdag:
Pannbiff med örtpotatispuré, BBQ-sky, rostade rotfukter och syrad rödlök
Onsdag:
Fläskschnitzel med rostad potatis, pepparsky, vinägersmör, majs och sockerärtor
Torsdag:
Raggmunkar med knaperstekt fläsk, lingon och persiljeslungade morötter
Fredag:
Helstekt fläskfilé med råstekt potatis, gorgonzolasås samt wok på spetskål, lök och broccoli

Veckans sallad:
Sallad med lax, räkor, ärtpesto, bakat ägg och inkokt svartrot
Veckans soppa:
Fisk- och tomatsoppa med räkor, grönsaker, krutonger och aioli
Veckans fisk:
Torsk med skaldjurssås, bakad persiljerot och sockerärtor

Veckans kött 135:-
Entrecôte 58° med friterad sparris, bearnaise och vitlöksslungad potatis